domingo, 7 de diciembre de 2008

MITJAMARATÓ MATARÓ MILLOR MARCA PERSONAL: 1h26min23seg


Avui m´he pogut llevar una mica més tard ( 7:15), he esmorzat tranquil.lament i m´han portat amb cotxe cap a la sortida, com un profesional...són les avantatges de córrer aprop de casa, a Mataró.

Dia de núvols, 12º, poc vent, condicions molt bones, bonísimes per córrer, 1.900 inscrits, sortida desde davant del parc central de Mataró a les 10:00, em començat amb puntualitat anglesa.

Fent un símil futbolístic podria dir que avui m´han quedat les sensacions de quan es guanya un partit però jugant malament.

Tot i fer la meva millor marca personal en la Mitjamarató, la he rebaixat en 7 segons, no estic satisfet de com he encarat la cursa i com l´he correguda tot i que sempre es collonut superar la teva marca personal.

Crec que avui m´hauria anat bé, i seguint amb el futbol, un entrenador com en Guardiola que abans de la cursa m´hagués rebaixat l´eufòria i aconsellat de sortir més tranquil, regulant, que m´hagués dit que tot i ser la meva 4ª mitjamarató no puc perdre el respecte aquesta distància i que hauria de córrer de forma més intel.ligent.

Volia anar a 4 minuts per kilòmetre, això em donava acabar amb 1hora 24-25 minuts, però vist el que m´ha passat avui crec que ara per ara no està al meu abast. Els primers 10 kilòmetres he anat molt fort, amb un promig de 3 minuts 50 segons x Km, això a provocat que la resta de la cursa hagi anat molt fatigat i no hagi disfrutat massa, excepte potser del kilòmetre 14 al 19 que he fet una rebifada bonísima que m´ha permés avançar molta gent (14 corredors) i gaudir en certa manera. A la foto següent s´em veu en el últim kilòmetre remuntan i enxampan corredors.



Els últims dos kilòmetres de disfrutar res, son en pujada i aquelles alçades de la cursa amb 19 kilòmetres a les cames la pujada aquesta rep fins i tot alguns insults per part dels corredors.
He quedat el 183è de 1.900 inscrits i com us he dit he fet 1h26min23sg ( temps real).

Grabació de la cursa:

Comentar que els cuatre primers son corredors de Kenya i ens han reventat a tots, el que ha guanyat (Jacob Kiplagat Yator, "recuerda mi nombre") a fet el rècord de la prova per lo que s´ha emportat el gran premi, 1.500 euros.


Per acabar dir que a l´arrivada ens han donat tants obsequis que no podíam ni portarlos, de veritat, he posat una foto perque quedi constància.


Propera cursa el 28 de Desembre la Sansilvestre de Lloret, aquesta es especial perque l´Anna ja haurà tornat i després de molt de temps em podrà acompanyar i animarme en una cursa.

1 Abraçada i fins aviat!

11 comentarios:

Anna Manent dijo...

Hola guapo,
M'alegro de la marca personal tot i que no disfrutessis tan de la cursa.
De tot s'aprén i és molt bo que puguis analitzar el que no ha anat bé, així pel Gran Dia aniràs ben preparat.
Que bo tants regals, després de 21Km carregar amb tot aixó deu ser una tortura!
Próxima visita.... Lloret! Allà estaré. MUA!

Anónimo dijo...

Bé nanu, enhorabona pel resultat final, encara que veig que no surts gaire satisfet. Suposo que al principi de la cursa,, et veus amb ganes i forçes per apretar el ritme. Buscant sempre la perfecció, et queda un regust un pèl amarg. Està clar que li vas pillant la mida a la mitjamarató, però tot i així, encara et pot donar sorpreses. Bé, cada cop tens més experiencia i això es importantíssim.

Carai, si que us han fet regals. Semblava que haguéssis anat al supermercat.

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ Anna

Gràcies mona!com diuen en el futbol, dintre uns anys només m´enrecordaré del resultat i no de com el vaig aconseguir.

Tot es un tema d´equilibri, ni massa prudent ni pecar d´eufòric abans d´una cursa, he de trobar el terme mig.

Lloret! quines ganes que tinc! MUA!!

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ copito

Gràcies, com més hores passan després de la cursa més satisfet estic però si que he de córrer amb més humilitat, amb més intel.ligència.

Lo dels regals es brutal, tens raó semblava que hagués anat al super.

Si em vols veure corren clica en la direcció que posu en el post i segueix les instruccions.

Primers metres - Sortida - 3:15

Primers metres - La Riera - 3:05

Primers metres - Cami Ral - 7:00

Arrivades 1h26-1h34 22 segons
Nacional II - Carretera 1 - 1:30

M´AGRADA!

Anónimo dijo...

Ei, ja t'he vist al vídeos. Deu n'hi do la afició a córrer que hi ha a Mataró. Molta penya. Inclús alguns veteranus donant el callu.

I el video del cami ral, amb imatges agafades desde la unitat mòbil de la organització...jeje, com en el Tour de França!!

®uco dijo...

Molt bé Uri, felicitats primer de tot per la cursa, i per les teves explicacions, per les fotos i els vídeos... molt bé, segueix així i la marató es teva.

Quants participants, 1900 persones, i has superat el 90%, molt bé, estàs dins del 10% d esportistes d'elit, per sentir-se mes que orgullós.

I una frase del futbol, com diu en Bernd Schuster "Es imposible ganar en el Camp Nou" ...com m'agrada.

Gracies pels regals, jo no pero l'Anna segur que els farà servir. Jeje

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ copito

Ostres, que bé que hagis vist els videos.

El tema dels veterans es molt curiós perque la majoria de paios que foten canya en aquestes curses tenen entre 35-40 anys.

Després hi han tios de 50 en amunt que tot i no anar per davant fan uns temps espectaculars, es un esport on l´experiència i el control cos/ment es indispensable.

M´AGRADA!

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ Ruco

Gràcies Miquel, ja m´agradaria ser un corredor d´élit, em conformo amb acabar les curses i cada vegada fer millors temps.

En Schuster està com una cabra, una altre frase i també d´en Schuster " De donde viene, de donde es el arbitro? Catalàn? no hace falta decir nada mas..."

1 abraçada!!!

Anónimo dijo...

A POR ELLOS EEEEOEEE.

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ anónimo

Tomaaaaa, 2-0! VISCA EL BARÇA!!!

Anónimo dijo...

Encara m'estic descollonant per la pinya que es fot en Cannavaro contra el pal de la porteria...jajaja