lunes, 15 de diciembre de 2008

JUBILACIÓ DE LES BAMBES, GRÀCIES PER TOT!


Durant aquestes setmanes estic seguint estrictament el plà d´entrenaments de preparació per la marató tot esperant la propera cursa del 28 de Desembre a Lloret.


Mentrestant aprofito per dedicar un post de despedida a unes companyes que están amb mi desde fa molt de temps però que sobretot han estat al meu costat compartint fatigues els darrers 8 mesos. Parlo de les Adidas Adiprene unes bambes de running que feia un parell d´anys que les tenia i que principalment desde l´Abril de 2008 les vaig començar a utilitzar moltísim en els entrenaments i les curses.

Amb elles hauré disputat 22 curses i tants i tants kilòmetres d´entrenament... l´altre dia mirant l´agenda i fent un recompte d´entrenaments dels últims 8 mesos portava més de 1200 kilòmetres.

Durant aquest temps he portat roba d´esport molt diferent, he estat a moltes ciutats, amb fred, amb calor, moments de molta alegria, moments de solitud i patiment, asfalt, sorra, fang, aigua, gel...l´únic que no cambiava era la seva presència.



No m´han fallat mai, sempre apunt per cualsevol nou repte a que les sotmetés, reptes cada vegada més exigents. Sempre apunt, la majoria de vegades per llargs entrenaments i quan els hi posava el xip per curses també cada vegada més llargues.

La jubilació arriva en el moment just o tard em diria algú, la sola està molt desgastada i l´amortiguació també, això perjudica les articulacions que ja pateixen prou amb la duresa de l´asfalt i necessiten bambes en perfecte estat.

















El relleu serà el 24 de Desembre, l´agafa un familiar directe, seràn també Adidas, una nova generació, les ADIDAS ADISTAR CONTROL 5 que podeu veure en la fotografia següent.
1 abraçada i fins aviat! proper post previa de la Santsilvestre de Lloret.

10 comentarios:

Anna Manent dijo...

Hola guapo!
Quin post més original!
M'ha agradat molt que dediquéssis un post a les teves companyes de Km i Km! Segur q elles no pensen el mateix de tu, les has omplert de suor i les has utilitzat fins a rebentar-les! Així és la vida, una carrera! Benvingudes les noves! I fins dissabte!! Tinc ganes de veure't.

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ Anna

Caram, ara saps el que pensen les meves bambes...?!jejeje Les he suat, si, les he reventat..gairebé.Però sobretot el que els hi he donat es un ús molt gran, km i més km, Mitjasmaratons i moltes curses, m´han portat allà on els hi he demanat. Potser pel lloc més macu on han passat entrenant es el cami cap el far de Cavalleria a Menorca amb un paisatge inigualable.

Fins dissabte!!!!MUAA!

Anónimo dijo...

Trobareeem a faltaaar el seu somriureeee.....(el de les bambes).

Culló, 1200 KM? es diu aviat això...Es normal que els hi tinguis apreci, elles han estat sempre al teu costat, o als teus peus, més ben dit.

Pero está clar que tocar renovar, per poder volar en les properes curses. A veue quant temps es duren les noves, ¿potser 1 any? les teves articulacions ho agrairan molt.

Salut company!!

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ copito

M´AGRADA!!

No sé quan em duraràn, però el que es segur es que no les amortitzaré tan com aquestes, m´he passat una mica.

Ara toca que el cagatió la nit del 24 em cagui les noves...l´estic alimentan bé a viam si hi ha sort.

1 abraçada!

copito dijo...

Ok.
Tot i que potser aniría bé tenir un parell de parells i anar alternant.

-Guapuuuuu!!
-Gràcies!!

Emma dijo...

Carai Uri,
les has cuidat molt be,per que de fora es veuen en perfecte estat,pero quan les gires....
De totes maneres les que et cagara el tio,son maquissimes,ara que li hauras de donar molt de menjar per que sino...,

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ copito

Ostres! no em puc permetre comprar dos parells de bambes noves...em conformo amb un parell que estiguin en bon estat i ja faig.

"No hase falta desir nada más"

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ Emma

Que bé veuret per aquí comentan!

Les he cuidat molt bé, com un tresor! perque en aquest esport es la part del material més important. Però es el que dius, quan les gires es nota que els hi he fomut molta canya.

El tió ja fa dies que l´hi posem menjar i veure però de tant en tant el gat passa per allà i s´ho fot...a viam si el gat caga regals també!

Kazzanski dijo...

Oh, m'ha encantat aquest post. Em perd el món de les bambes! Crec que portaves massa Kms i tot amb les Adidas velles. Com bé dius, portar una bona amortiguació és fonamental per prevenir lesions musculars i, sobretot, sobrecàrregues als genolls.

Bona elecció, segur que les disfrutaràs molt!

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ Ray

Tens raó, les he apurat massa aquestes bambes. Volia fer el canvi quan més aprop de la marató millor, i m´han sobrat uns mesos.

L´elecció ha estat difícil però tenia clar que volia seguir amb Adidas, el model l´he escollit en base a que entreno i corro majoritàriament per asfalt, que sòc corredor de nivell mig i la manera que poso el peu al còrrer (ja es veu amb el desgast de la bamba per on recolso el peu).

A viam si van bé, 1 abraçada!!!