lunes, 22 de diciembre de 2008

PREVIA SANTSILVESTRE DE LLORET DE MAR


Cada vegada queda menys per la Marató, un parell de mesos i poc més, aquestes setmanes han estat dedicades a seguir el planing d´entrenaments marcats que cada vegada són més exigents.
Enmig de tant entrenament ve molt de gust poder competir i aquest diumenge participo en la Santsilvestre de Lloret. Les Santsilvestre són unes curses tradicionals que es celebren abans de cap d´any. Es la manera de despedir l´any esportivament que tenen els runners, la més famosa es la Santsilvestre Vallecana que es fa a Madrid, també la de Barcelona i tot seguit ja ve la de Lloret que tot i ser únicament la 2ª edició ha agafat un prestigi extraordinari.


INFORMACIÓ DE LA CURSA:
- Data de la prova: 2008-desembre-28 (diumenge)
-Tipus de cursa: cursa de fons en ruta (asfalt)
-Edició: 2ª
-Distància (en metres): 5000
-Distància homologada: si
-Hora de sortida: 11.15h
-Lloc (població): Lloret de Mar
-Lloc de la sortida: pistas de atletismo de lloret de mar
-Lloc de l'arribada: Pistas de Atletismo de Lloret de Mar
-Organitzador de la cursa: jose luis blanco quevedo
-Telèfon informació: 663852749
-E-mail informació: santsilvestredelloretyahoo.es
-Web de la cursa:
http://www.sansilvestredelloret.com/
-Preu inscripció (euro): 8
- Dia i hora limit incripció fora plaç: 24-12-08
-Nombre màxim participants: 3.000


L´any passat van participar Fermin Cacho, Reyes Estevez, Martin Fiz, Miquel Quesada, Jose Luis Blanco, Rosa Morato, Eva Arias, Jackelin Martín, Montse Mas, Mertixell Calduch, Domingo Ramón, Ángel Mullera, son alguns des atletes que van participar. Almudena Cid, Gerbasio Deferr, Andreu Vivo, Andrey Xepkin, Xavi Llovet; Marcel zamora, Cristian Galvez de pasapalabra, Xavi Bonastre de TV3 entre d’altres.



Aquest any a part dels mencionats anteriorment s´ha de afegir la presència de Jukka Keskisalo, el finlandés campió d´europa dels 3.000 obstàcles, el sotscampió olímpic i mundial dels 5.000 Ali Saidi-Sief a més de nous vips que s´apunten aquest any com Tommy Robredo, Melcior Mauri o Erika Villaécija.
Destacar que el diumenge a les 21:30 per el Canal 33 faràn un resum de la prova de uns 20 minuts, a viam si faig una bona cursa i surtu per la tele. Important, sortejan un cotxe entre tots els participants...estaria molt bé tornar de Lloret amb dos cotxes.
Fora conyes el meu objectiu diumenge intentaré fer la meva millor marca personal en els 5km que es de 18 minuts 50 segons feta aquest estiu a Manlleu, amb això ja estaria contentísim.

1 abraçada i fins aviat!!!

5 comentarios:

Kazzanski dijo...

Molt interesant i atractiva aquesta cursa!

He llegit que la primera carrera de San Silvestre és la que es va fer l'any 1924 a Sao Paulo, coincidint amb el día de la onomàstica catòlica d'aquest Sant. Des d'ençà, la carrera va adoptar el nom del Sant.

Tanmateix, l'origen remot d'aquesta cursa esportiva sembla que es trobaria en la adaptació per part dels brasilers d'una tradició molt antiga celebrada a diferents pobles del nord de França. Els vilatans d'aquests pobles es reunien una nit a l'any (que no era la del 31 de desembre)i donaven voltes pels carrers de la vila amb torxes de foc a la mà fins que sortia el sol.

Les San Silvestres durant un cert període de temps es van celebrar la nit del 31 de desembre, però desprès la proba es va traslladar al matí per tal de poder-la obrir a més participants.

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ Ray

No ho sabia tot això que m´expliques, es molt interessant.

Estaba dubtant en apuntarme a la de Lloret o la de Barcelona, o les dues...finalment m´he decidit per la de Lloret per el dia i perque hi ha un máxim de 3.000 inscrits.

Veste preparant un post perque m´agradaria que els que heu anat comentan en el blog feu un post per penjarlo abans de la Marató.

Abraçada!!!

Anónimo dijo...

Bé, demà cursa ràpida a Lloret, no t'adonaràs que ja hauràs arrivat a la meta. Un nou test per veure quines sensacions tens durant el recorregut.

Txepkin? uff, no me'l imagino en una prova d'aquestes, li deu agradar.

Salut.

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ copito

Hola nanu, la cursa ha anat molt bé, he fet el 121 de dos mil i he fet un temps de 18 min 05 segons, rebaixant en mig minut la meva millor marca en 5km.

Deseguida que tingui alguna fotografia posu el nou post.

Anónimo dijo...

Osti, ENHORABONA crack!!

Missió cumplida!!