viernes, 23 de enero de 2009

STOP!!!


En els darrers kilòmetres de la Mitjamarató de Sitges van començar les molèsties...en aquell punt just entre el tendò d´aquil.les i el bessó. Al acabar i quan la musculatura es va refredar ja notava un cert dolor. Vaig descansar 2 dies i dimarts primer entrenament que quan portava 20 minus em va tornar el dolor en el mateix punt. Després va venir el grip, quatre dies, i el repòs forçat que m´anat bé per recuperarme de la cama. Ahir tornu a entrenar després d´una setmana, 50 minuts molt bons però arrivo amb una sobrecarga en el mateix lloc...això es un mal son!!!!

Avui he anat al metge, exploració que ha confirmat l´inflamació del tendó d´aquil.les i alguna posible microrotura, setmana vinent ecografia per descartar una gran rotura fibrilar i sino hi ha cap sorpresa desagradable tocarà fer dues setmanes de fisioteràpia.

Per el diumenge de la propera setmana estava inscrit a la Mitjamarató de Granollers, la millor Mitja d´Espanya, i no hi podrè participar tot i la il.lusió que em feia...però ara el principal objectiu es recuperarse el més aviat posible per poder tenir 3 o 4 setmanes d´entrenaments molt bons abans de la Marató.
Ara queden 6 setmanes per la Marató, si em curo bé i dintre dels terminis previstos podria començar a entrenar a tope a partir del 5 de Febrer, 24 dies abans de la Marató. On tinc que signar?
Aquest es el post que mai voldria haver escrit...però tots els grans reptes tenen obstacles que s´han de superar, no hi ha cap fita personal important que pel mig no tingui entrebancs on es posi a prova la capacitat física i mental de superació, l´amor propi, l´orgull. Quan vaig començar amb tot això sabia que no seria un camí de roses, lluitar contra un mateix et fa trobarte amb les teves propies limitacions i superarles es part del camí a recòrrer. En part tot això farà que poder acabar la Marató sigui encara més especial.

1 abraçada i fins aviat!!!

10 comentarios:

Anónimo dijo...

Mecagunlaputad'orus!! no sabía això del tendó, quina tocada de nassos. Precisament ara que estàs a la recta final del projecte....tampoc sabía lo de la grip, deu n'hi do aquests darrers dies deuen haver estat durs.

Està clar que ara tocarà canviar de planning i hi haurà que recuperarse bé de les molèsties o petita lesió.

En fí, no et desanimis i tracta de recuperarte bé per arrivar a les millors condicions a la fita final.

Per cert, parlant de la Mitja de Granollers, et passo aquest link:

http://www.depenalty.es/

Salut company!!

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ copito

Molt bo el link, el que haa fet el cartell s´ha cobert de glòria.

Es una putada el que m´ha passat perque estava en una forma bonísima, anava com un tiro...però ara toca pesar en la recuperació i en aprofitar les setmanes prèvias per prepararse el millor posible.

Abraçada!!!

Anna Manent dijo...

Hola Uri,
Sé que el que estàs passant no és agradable i que t'encantaria recuperar-te ara mateix.
S'acosta el gran dia i veus que no anirás tan entrenat com havies previst.
Intentarè animar-te tot el que pugui i donar-te forces per seguir endavant amb la recuperació.
Tu pots! Estic convençuda que aviat estaràs corrent pels carrers d'Argentona com una bala.
T'estimo.

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ Anna

Si, ets de les poques persones que saben per tot el que estic passant per preparar la Marató, tan lo bo com lo dolent.

Sé que puc contar amb tu per aquestes setmanes que queden, tenirte al costat es el principal suport, sense tu tot seria molt més difícil.

MUA!!!

Kazzanski dijo...

Molts ànims i a recuperar-te aquests dies, segur que no passa d'un contratemps!!

Strong mind, strong body.

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ Ray

Això espero, ahir em vaig fer ecografia i em van veure una microrotura al tendó però ja estava pràcticament cicatritzada.

Encara tinc molèsties.Demà començo fisioterapia i deseguida que estigui bé faré bons entrenaments per arrivar el millor posible a la Marató.

Abraçada!

Anónimo dijo...

Un día podríes parlar d'allò que els professionals anomenen "l'entrenament invisible".

Salut!!

Kazzanski dijo...

3h 42min la marca de Sime a la marató de Marrakech. L'he vist bastant content.

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ copito

Es un bon tema per fer un post, si et ve de gust i tens temps et convido a que facis un post sobre el entrenament invisible, m´el envies per correu electrónic i t´el penjo.

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ ray

Pel poc que sé 3h42min es un temps bo per un principiant, no tan bo per un corredor que porta unes cuantes maratons a les cames. De tota manera caldria saber quin desnivell té la Marató de Marrakech i la calor etc...potser aleshores estariem parlan d´un temps bonísim!

El mateix et dic que a copito, si et ve de gust fer un post sobre quelcom de la marató serà benvingut, Abraçada!