domingo, 12 de octubre de 2008

ENCOSTIPAT I CURSA A RUBÍ




Aquest matí he participat en la 20ena Cursa de Rubí-Sant Muç, 10 kilòmetres amb sortida i arrivada al Passeig del Ferrocaril de la localitat de Rubí.

No he arrivat en les millors condicions, arrosego un costipat desde ja fa dies que no m´ha deixat entrenar al 100% durant la setmana, però el que és pitjor es la tos, que no em deixa dormir bé per les nits ni les siestas ni res. Porto molta son endarrerida i avui quan m´he llevat semblava que m´haguéssin clavat una pallissa una manada de goril.les. Parlan de goril.les la sortida nocturna de divendres tampoc és ideal per preparar una cursa però ja tinc ganes del proper sopar!!!

Tal i com indica el nom la cursa aquesta es desarrolla per la localitat de Rubí, que per cert es més lletxa que pegar a un pare, i a la vegada es passa per el camí de Sant Muç que és una pujada molt dura de 1 kilòmetre i mig.




La sortida molt ràpida, en una Avinguda amb baixada, empentes i algún cop de colze, primers kilòmetres plans per dintre el nucli urbà, en els que he anat amb ritme intens però regulant per no quedar-me sense forces a la mítica pujada.

Arriva la pujada al voltant del km.5 i realment es fa dur, molt de desnivell, la gent esbufega perquè per mantenir un ritme bo durant aquest kilòmetre i mig s´ha de patir molt, per l´altre banda veiem baixar escapats els dos primers classificats ( Carles Castillejo i Pol Guillén, els dos olímpics a Pekín aquest estiu ), són una altre història.

Després de fer l´alt del camí de Sant Muç toca la baixada per tornar al nucli urbà, ara sóc jo el que veig els que van darrera meu encara pujant. Són d´aquelles baixades tan pronunciades que no et pots deixar anar, al contrari s´ha de frenar per no anar de boca a terra. Després de nou carrers plans del centre de Rubí on he incrementat el ritme mentre començaven a caure cuatre gotas i la sorpreseta final amb l´últim kilòmetre en pujada que fa que el darrer esforç encara sigui més dramàtic.






Entro a la meta i paru el rellotge, 40 minuts 14 segons, la primera reacció es lamentar que per 14 segons no he baixat dels 40 minuts, però realment el temps es molt bo tenint en compte el kilòmetre i mig de pujada. Un promig de 4 minuts i 02 segons per km, amb el desnivell de la cursa es una marca de la que estic molt satisfet. El lloc doncs prou bo, el 86è de 1.000 inscrits, no em puc queixar. Aquí adjuntada la classificació:

http://www.atletisme.com/classificacions/rubi/res2008g.htm

En conjunt bona carrera, bon temps, bona posició, i el més important bones sensacions durant la cursa, sense el costipat i amb unes horetes més de dormir potser hagués anat millor però la cursa perfecte no existeix, sempre es pot fer una mica més bé o que tot vagi millor.

Proper cap de setmana descans de cursa, ho necessito, fins el 26 de Octubre que miraré si hi ha alguna cursa que estigui bé per anar-hi.

Fins aviat!!!

12 comentarios:

Anna Manent dijo...

Hola uri,
Tot i les adversitats has sortit triunfant de la batalla! Si t'harribes a trobar bé em sembla que ni Carles Castillejo ni Pol Guillén poden amb tu!
Moltes felicitats per la classificació. Ara descansa i cuida't molt, res de sortir a entrenar plovent! Molts petons i fins aviat!
MUA!

Anónimo dijo...

Hola nanu, ha de ser fotut això d'anar a córrer estant encostipat i tal. Semblar clar que haguéssis baixat dels 40 minuts si no fós per aquéll desnivell d'1.5 km....

¿Dius que va fer bon temps? es curiós perquè a Bcn no vam veure el sol ni un instant en tot el dia.

Salut, champion!!

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ Anna

No sortiré a entrenar fins dimecres, encara que faci bon temps, em tinc que recuperar del esforç de les dos últimes curses i del costipat.

MUA!!

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ Turacus

Si, amb el desnivell ja has d´estar mentalitzat que en aquella cursa no faràs precisament la teva millor marca.

Quan parlo de bon temps no em refereixo al meteorológic sinó als 40 min 14 seg que vaig tardar en ferla.

Estava ennubulat el dia, fins i tot van caure 4 gotas, l´únic bo la temperatura, ideal per còrrer 18º.

Salut!!!

Anónimo dijo...

Sí esclar, parlaves del temps cronometrat. És que ahir nit estava empanat i ho vaig entrendre malament.

A veure si durant aquesta setmana pots recuperar una mica la son i les energies (maleits goril.les...jeje).

M'agrada!!

Uri Bruguera-Burriac dijo...

Estaves empanat perque un cap de setmana sense Barça ens deixa a tots una mica tocats, es normal.

M´agrada!!!

Anónimo dijo...

Sí, es veritat.

Per cert, d'aquí poc ja començarà a fotre rasca. Ens hauràs d'explicar si variaràs el teu tipus d'entrenament, si utilitzaràs roba especial d'hiverrn o si se t'en refot i et posaràs a córrer en pilota picada per Argentona....

Als teus peus.

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ turacus

Agafan la teva idea faré en breu un post amb informació sobre la roba adecuada per anar a còrrer quan fa fred.

M´agrada!

Kazzanski dijo...

I encourage you to draw up the post you mentioned about winter athletics wear. It would be so interesting to read it.

Keep running!

Uri Bruguera-Burriac dijo...

@ ray ceef

The new post is ready, maybe tonight, almost tomorrow morning you will read it.

I´m agree with you, I think it´s very interesting for the people that wants to go out and run during the winter time.

See you later alligator!!!

Kazzanski dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Kazzanski dijo...

Thanks for the video you sent us a short while ago. I think we should record you running in your next race, so you would be able to edit a powerful nice music video with that images, and then publish it in the blog.

Regards!!