lunes, 29 de marzo de 2010

MARATHON DES SABLES, PATIMENT EXTREM




Abans de res advertir que encara no estic prou boig per anar a còrrer aquesta prova tan bestial (tot arrivarà...) es tracta de informar sobre aquesta cursa extrema que comença aquesta setmana.

La Marathon des Sables (Marató de la sorra) és una ultramarató de 254 Km repartits en sis etapes (alguna pot arrivar als 90km) que es corre per el desert del sudest del Marroc. Si amb això no n´hi ha prou els participants han de portar mentre corren a sobre una motxila amb tot el material que necessitaràn per sobreviure durant aquells dies: menjar i un extens kit de material imprescindible (la organització només et dona l´aigua i les tendes de campanya per dormir les nits).




Com amb la majoria de coses aquesta prova va saltar a la fama perque l´exjugador del Barça Luis Enrique la va disputar fa uns anys i es va fer un reportatge al programa "Informe Robinson" però cal dir que aquesta és la 25 ena edició.


La inscripció val gairebé 3.000 euros i alguns es preguntaràn, tants calers per viure un infern de patiment, calor, gana, butllofes als peus...sembla inexplicable pero espero un dia tenir els calers i l´empenta necessaria per poder-ho comprobar.Em trec el barret i em poso d´empeus davant tota aquesta gent que s´ha preparat per anar-hi, s´ha de ser molt valent i molt boig alhora, que tinguin molta sort vivint aquesta experiència.