lunes, 5 de abril de 2010

UN BON LLIBRE


Avui en el post una recomanació literaria, es tracta del llibre titulat " De que parlo quan parlo de còrrer" de l´Editorial Empúries. Hi han dos motius principals que fan que aquest llibre sigui de bon llegir: que el paio que l´escriu és un dels millors novel.listes dels darrers anys Haruki Murakami (autor de bestsellers com "Tokyo Blues" o "Kafka a la platja") i que amb la seva prosa excel.lent i peculiar ens explica com el còrrer per preparar maratons l´hi va canviar la vida.

"Haruki Murakami, jove noctàmbul, aficionat al jazz i amo d´un bar, descobreix als 30 anys la seva vocació literària.Però també descobreix la incompatibilitat d´una vida creativa amb una vida desordenada, i decideix fer un canvi radical. És aleshores quan es sotmet a una dura disciplina física i comença a entrenar-se per córrer maratons."



Llibre molt recomanable obviament pels runners però també pels fanàtics de l´obra de Murakami i la gent que busca una font de inspiració en una persona que va trobar en el còrrer la empenta definitiva per ser qui és avui en dia.

1 comentario:

Martona dijo...

ara m'ha picat la curiositat i m'han vingut ganes de llegir-lo ;)